Waarom match50?


Online dating is de trend van de afgelopen jaren! Zeker voor 50+-ers kan online dating heel interessant zijn. Match50.nl is een online datingnetwerk, die serieuze 50+-ers met elkaar in contact brengt. Wat maakt Match50.nl zo uniek ten opzichte van andere datingsites? Welke voordelen biedt het gebruik van Match50.nl voor 50+-ers? In dit artikel vertellen we je hier meer over!

Datingsites lijken vaak veel op elkaar

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte datingsite voor ouderen, zal je veel overeenkomsten vinden. Vaak biedt een datingsite je de mogelijkheid om een profiel aan te maken met een foto van jezelf en een aantal persoonlijke kenmerken. Denk aan informatie over je hobby’s, je opleiding, enzovoorts. Na het aanmaken van een profiel kun je doorgaans direct op zoek gaan naar leuke singles bij jou in de buurt.

Ook op Match50.nl wordt de mogelijkheid geboden om een persoonlijke profiel samen te stellen. Naast foto’s en persoonlijke kenmerken kun je hier bijvoorbeeld ook een kort stukje tekst aan toevoegen. Geef bijvoorbeeld aan naar wat voor type man of vrouw je zoekt? Wat je doel is van het gebruik van Match50.nl, enzovoorts.

Groot aantal actieve leden op Match50.nl

Een van de redenen om voor het gebruik van Match50.nl te kiezen, is het grote aantal actieve leden. Er zijn steeds meer ouderen op zoek naar een vaste, nieuwe partner. Niet altijd om direct een serieuze relatie mee op te bouwen, maar wel om gezellig contact mee te hebben en leuke dingen mee te ondernemen. Match50.nl beschikt over een bijzonder groot ledenbestand van actieve single mannen en vrouwen.

Door voor een datingnetwerk met een groot aantal leden te kiezen, is de kans groot dat je een leuke match vindt! Zoek hierbij niet alleen naar matches in je omgeving, maar kijk ook eens in een stad verder.

Nepprofielen worden geweerd uit ons netwerk

Wanneer nieuwe gebruikers een account aanmaken bij Match50.nl, wordt hun profiel uitgebreid gecontroleerd. Nepprofielen kunnen op deze manier in een vroeg stadium uit onze database worden verwijderd. Je moet er immers niet aan denken, dat je wordt opgelicht! Wij doen er alles aan om dit tegen te gaan.

Goede man/vrouw-verhouding

Veel datingnetwerken bestaan voor een groot deel uit mannen. Dit maakt het als single man soms erg lastig om een leuke single vrouw te vinden! De kans dat een vrouw voor jou kiest, in plaats van voor een ander wordt immers steeds kleiner bij een netwerk met veel single mannen. Match50.nl probeert het evenwicht tussen het aantal mannen en vrouw zo goed mogelijk te behouden. Globaal bekeken bestaat ons datingnetwerk voor 57% uit mannen en voor 43% uit single vrouwen.

Gratis datingnetwerk voor 50+-ers

Bij verschillende andere datingsites betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik hiervan. Dit is zonde! Mogelijk valt het aantal leuke singles op een datingsite tegen, waardoor je op zoek wilt naar een andere datingsite. In dat geval baal je, wanneer je aan een maandcontract vastzit. Match50.nl is een gratis datingsite, waar je niet van die hoge maandlasten hebt! Met een gratis profiel kun je in alle rust onze website bekijken.

Wil je meer? In dat geval kan het verstandig zijn om na verloop van tijd een betaald lidmaatschap bij ons af te nemen. Een betaald lidmaatschap is bijzonder scherp geprijsd! Door voor een betaald lidmaatschap te kiezen maak je het voor ons gemakkelijker om het datingnetwerk verder uit te breiden met leuke functies.

Meld je ook aan voor Match50.nl!

Ook op zoek naar een leuke single man of vrouw van minimaal 50 jaar? Maak vandaag nog een gratis account aan op onze datingsite. Wie weet wat voor leuke singles je binnen ons netwerk aantreft!