Tinder voor senioren: ontmoet de liefde die je zoekt

Op zoek naar Tinder voor 50 plussers? Iedere week melden 1.500 nieuwe 50- en 55+’ers zich aan bij Match50, op zoek naar een leuke date of een nieuwe liefde. Hét platform met dating voor senioren, waar je dankzij de verhouding van 57% vrouwen en 43% mannen altijd een leuk contact zal vinden.

Tinder is er vooral voor jongeren, die snel door de verschillende profielen swipen en niet per sé op zoek zijn naar een serieus contact of zelfs een relatie. Dating is er aan de andere kant om veel serieuzer contact te kunnen leggen. Voor een leuk gesprek dat wellicht zelfs uitmondt in iets heel moois. Met gecontroleerde profielen, 100% contactgarantie en de mogelijkheid om je gewoon gratis aan te melden. Tinder voor senioren, op een manier die jou zeker aan zal spreken. 

Speciaal voor 50 en 55+

Match50 is er speciaal voor iedereen van 50+ en 55+. Er zijn namelijk veel anderen net als jij, die op latere leeftijd nog of weer single zijn en zoeken naar een leuk contact. Op allerlei verschillende manieren, zodat jij contact kunt hebben met iemand die hetzelfde zoekt als jij. Voor een vrijblijvend gesprek, om af en toe wat af te spreken of wellicht zelfs om iets moois te laten groeien.

Tinder voor senioren is er helemaal op ingericht om op een leuke manier met elkaar in contact te komen, zonder dat dit eng hoeft te zijn. Geen last van angst voor dating of eerste afspraakjes, maar gewoon door met elkaar een gesprek aan te knopen. Online en nog behoorlijk anoniem, al controleren we natuurlijk de profielen om je te kunnen verzekeren dat ze echt zijn. Op die manier profiteer je met dating voor senioren van het beste van twee werelden.

Dating voor senioren: gecontroleerde profielen

Tinder voor senioren is niet zomaar een app om op basis van een Facebook-profiel door anderen heen te bladeren. In plaats daarvan vinden we het belangrijk om bijvoorbeeld de profielen uitvoerig te controleren. Op die manier vergroten we de betrouwbaarheid, omdat je er zeker van kunt zijn dat je te maken hebt met wie de ander zegt dat hij of zij is. Dat vinden we belangrijk, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan en je in plaats daarvan een leuk gesprek aan kunt gaan met een andere 50+’er of 55+’er.

We keuren jouw profiel en dat van anderen, door goed te kijken of de informatie allemaal met elkaar klopt. Op die manier garanderen we dat jij een leuk gesprek kunt hebben met anderen, zoals anderen er ook bij jou vanuit moeten kunnen gaan dat je bent wie je zegt dat je bent. Zo maken we de Tinder voor senioren een veilige plaats om anderen te leren kennen, om je daar in ieder geval geen zorgen over te hoeven maken.

100% contactgarantie: meld je gratis aan

En dat is nog niet alles, want met onze Tinder voor senioren kunnen we je natuurlijk veel meer bieden dan dat. De 1.500 senioren die zich iedere week aanmelden zorgen we ervoor dat we je een 100% contactgarantie kunnen aanbieden. Dat is namelijk waar we goed in zijn, wij zorgen ervoor dat 50+ en 55+-singles elkaar kunnen leren kennen door een leuk gesprek met elkaar aan te geven. Heel vrijblijvend, als opstap naar iets moois of helemaal op jullie eigen tempo.

Zelf ervaren hoe dating voor senioren jou kan helpen om anderen te leren kennen die op zoek zijn naar hetzelfde als jij? Je kunt je gratis aanmelden, zoals ruim 223.000 andere leden dat ook al deden. Anoniem, betrouwbaar en veilig, om je daar geen zorgen over te hoeven maken. Meld je aan bij Match50

  Geplaatst op 2018-07-12 00:23:59