Meer succes met 50 plus dating

Meer succes bij 50 plus dating? Dan is het verstandig om het verleden in het verleden te laten. Tenminste, in ieder geval voorlopig. Voorkom dat het tijdens de eerste date gaat over de twee huwelijken die je al achter de rug hebt. De kans is groot dat de single waarmee je chat ook al een paar relaties heeft gehad, en dat die er niet op zit te wachten om het daar over te hebben.

Het is makkelijk om het over vorige relaties te hebben. En als je daar een vraag over krijgt kun je daar natuurlijk kort over vertellen. Daarnaast is het een goed idee om weer samen vooruit te kijken. Of in ieder geval naar het heden, bijvoorbeeld om plannen te maken om elkaar ook in het echt een keer beter te gaan leren kennen. Op die manier blijf je zelf niet handen in het verleden en heb je veel meer kans op een leuk gesprek met andere singles.

Hij of zij heeft ook een relatie gehad

Veel van de singles die gebruik maken van 50 plus dating hebben één of meerdere relaties achter de rug. Sterker nog, velen van hen zijn getrouwd geweest en soms zelfs meerdere keren. Dat betekent dat je met haast iedereen een lang gesprek zou kunnen voeren over eerdere relaties. Over waar het uiteindelijk mis ging, wat die ander wel voor leuke dingen te bieden had en hoe het verleden eruit zag.

Zou je daar zelf op zitten te wachten? De kans is groot van niet. Het zal jou waarschijnlijk niet veel uitmaken hoe de ander zijn of haar leven leefde met die ander. Dat is geweest en nu helemaal voorbij. Tenminste, daar mag je vanuit gaan als je de single ontmoet via 50 plus dating. Om meer succes te hebben tijdens het daten is het dus ook verstandig om het daar zelf niet te veel over te hebben. Laat het verleden rusten, om je te kunnen richten op het heden en de toekomst.

Vragen mag: houd het vertellen kort

Het kan natuurlijk zijn dat de ander je zal vragen naar het verleden, bijvoorbeeld om te horen of je al eerder relaties had en of je misschien al een keer getrouwd was. Het is dan geen probleem om er over te vertellen, mits je het kort houdt.

Probeer in te schatten waarom de ander je dit vraagt en wat diegene van je wil weten. Door daar netjes antwoord op de geven houd je het gesprek makkelijk op gang. Vertelt niet allerlei details waar de ander eigenlijk niet naar vraagt, om snel weer door te kunnen naar een ander onderwerp.

Kijk samen vooruit

Zorg er daarmee voor dat jullie weer samen vooruit kunnen, of in ieder geval kunnen genieten van het moment. Vraag naar wat je wilt weten van de ander en zorg er bij een klik voor dat jullie binnenkort een keer af kunnen spreken. Op die manier heb je veel meer kans op succes met 50 plus dating, dan wanneer je het steeds zou hebben over het verleden. Zolang er specifiek naar gevraagd wordt kun je er antwoord op geven, maar in de meeste andere gevallen is het verstandig om het er niet te veel over te hebben.

Gratis uitproberen: 50 plus dating

Zelf aan de slag met de handige tips voor 50 plus dating en daarmee meer succes hebben? Je kunt je online gratis aanmelden, zodat je leuke nieuwe contacten op kunt doen. Ontmoet online andere singles, waarmee je wellicht een keer af kunt spreken als jullie een klik blijken te hebben. En spreek dan niet te veel over het verleden, behalve als de ander je er heel specifiek naar vraagt.

  Geplaatst op 2018-09-12 09:25:49