50 plus dating met succes: 5 openingszinnen die altijd werken

Meer succes met 50 plus dating? Het is de kunst om op een leuke manier contact te maken. Daarmee zorg je ervoor dat je meteen het ijs kunt breken, waarna er een leuk gesprek kan ontstaan.

Dat geldt voor 50 plus dating, net als voor andere datingsites waar je gebruik van maakt. Kies een originele openingszin, maar een grapje of toon heel specifiek interesse. Op die manier kom je makkelijk in contact, waarna de weg open ligt om er meer van te maken. Wij zetten een aantal handige zinnen op een rij, waarmee je in ieder geval makkelijk in contact kunt komen.

5 openingszinnen die werken

Welke openingszin je kiest hangt natuurlijk af van de situatie. Zie je een leuke outfit op de foto staan of wil je het lekker algemeen houden? Je kunt een vraag stellen of iemand een compliment geven, waardoor je een ander type gesprek krijgt. Probeer de onderstaande openingszinnen een keer uit tijdens 50 plus dating, zodat je zelf kunt ervaren waarmee je het meeste succes hebt.

 • Leuke outfit, daarmee val je op. Wie ben je?
  Een compliment en een vraag in één, dé manier om met de ander in contact te komen. Gebruik deze openingszin als iemand zich op de foto (of in het echt) op een opvallende manier durft te kleden. Houd het natuurlijk wel positief en eindig met de vraag wie hij of zij is, om het gesprek op die manier te openen.
 • Zou je liever willen tijdreizen of 300 jaar oud worden?
  Een handige openingszin als het profiel van de ander geen aanknopingspunt vormt, maar je wel zin hebt in een leuk gesprek. Je kunt deze zin goed gebruiken tijdens 50 plus dating, vooral omdat de ander net als jij al wat levenservaring zal hebben. En geeft de ander een kort antwoord? Vraag dan door, waarom diegene er op die manier over denkt. Door steeds door te vragen zorg je ervoor dat je de ander meteen een stuk beter kunt leren kennen.
 • Jullie zien er leuk uit, ik kom er even bij zitten. Hoe heten jullie?
  Ideaal als je een foto ziet met daarop twee personen of als je ze in het echt tegenkomt. Goed geschikt voor 50 plus dating, net als op andere sites en natuurlijk gewoon op straat. Begin met het complimentje om het ijs te breken, geef aan dat je erbij komt zitten en vraag ze naar hun namen, zodat het niet meteen ongemakkelijk wordt.
 • Wat een leuke uitstraling heb je, wie ben jij?
  Een leuk compliment voor zowel dames als heren, waardoor je er binnen 50 plus dating goed gebruik van kunt maken. Zorg ervoor dat je het meent, dus zeg dit alleen als je inderdaad vindt dat de ander er leuk uitziet. Op die manier maak je meteen een goede indruk, wanneer je kunt vragen wie de ander is. De kans is groot dat je bovendien een compliment terug zal krijgen, waardoor je makkelijk wat meer zelfvertrouwen krijgt.
 • Zullen we samen een bank overvallen?
  De ideale openingszin als je het met wat meer humor wilt proberen. De kans is groot dat de ander meteen begint te lachen. Vraag daarna wie hij of zij is, zodat jullie een leuk gesprek aan kunnen knopen en je succes zal hebben met 50 plus dating.

Meer succes met 50 plus dating

Zin in meer succes met 50 plus dating en weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Maak gebruik van onze handige tips en openingszinnen. Op die manier heb je snel contact met de ander, waardoor jullie op een leuke manier in gesprek kunnen raken. Probeer daarna door te vragen en interesse te tonen, zodat er wellicht iets moois kan ontstaan.

  Geplaatst op 2018-10-15 12:50:58