Lidmaatschap - Match50.nl


Wie ingeschreven staat bij Match50.nl. kan op een vertrouwde en veilige manier kennis maken met andere singles die net als jij op zoek zijn naar een partner. Uiteraard is je privacy hierbij gegarandeerd.

Match50 heeft twee soorten lidmaatschappen: het gratis basislidmaatschap en het betaalde premium-lidmaatschap. Welke diensten deze in elk geval omvatten ziet u hier:

 Gratis lidmaatschapPremium lidmaatschap
Profielen bekijken - altijd actueel
Partnervoorstellen
Zien welke leden uw profiel hebben bekeken  
Hartje sturen  
Bericht sturen  
Onbeperkt profielen met foto's bekijken  

Profiteer nu van onze talrijke voordelen en voordelen van 50daten-lidmaatschap en registreer u in slechts enkele stappen gratis en vrijblijvend.

Tarieven full membership

Gratis dating kan echt bij datingsite Match50.nl. Maar wil je zelf de touwtjes in handen hebben en sneller en efficienter een serieuze relatie, vriendschap of date zoeken, dan biedt ons voordelige full membership uitkomst. Vergelijk hier de tarieven.

12 maanden € 14,90 per maand

6 maanden € 18,90 per maand

3 maanden € 25,90 per maand

1 maand € 34,90 per maand* tijdelijk € 16.90

Herroeping

Direct na het sluiten van de overeenkomst word gestart met het uitvoeren van de overeenkomst en kun je direct gebruik maken van het Full (Exclusive) Membership. Je kunt 14 dagen gebruik maken van het herroepingsrecht. Als je tijdens deze 14 dagen al daadwerkelijk gebruik maakt van de betaalde dienstverlening - zoals het lezen / versturen van berichten - vervalt het recht op herroeping.