betrouwbaar
Veilig en betrouwbaar

Gecontroleerde profielen!

Alle profielen worden gekeurd om er zeker van te zijn dat ze echt zijn.

date garantie
Dategarantie

100% contactgarantie

Het samenbrengen van singles is onze passie en we zijn er goed in.

Ontmoet vrijgezellen

Wekelijks 1500 nieuwe leden

Wekelijks meer dan 1500 nieuwe leden waarvan 57% vrouw en 43% man.

Vind je liefde op Match50.nl


LogoMatch50 is de datingsite voor de 40+ mensen die opzoek zijn naar een nieuwe vriendschap of liefde.

Je bent de 50 inmiddels gepasseerd. Je hebt je dagelijkse activiteiten, maar wanneer je thuis komt ben je toch alleen. Je bent alleenstaand. Wellicht heb je wel ervaring in de liefde, maar misschien is het er door omstandigheden nooit van gekomen. Ook na een scheiding ligt voor 50 plussers vereenzaming op de loer. Wanneer je rondkijkt op datingsites zie je dat die zich eigenlijk doorgaans richten op de jongere generatie tot ongeveer 45 jaar. Weer blijf je over. Gelukkig heb je nu dé datingsite voor 50plus gevonden. Want liefde op latere leeftijd is mogelijk voor iedereen, ook voor jou.

profielen fotos

1 - Succes gegarandeerd

Alle belangrijke functies voor contact zijn gratis. Vind andere singles en krijg je gevonden of lezen, schrijven en berichten te beantwoorden.

2 - De leukste datingsite voor 50plus

Elk jaar komen duizenden singles in contact met een partner. Daar zijn wij trots op.

3 - Veiligheid & Anonimiteit!

Over de beveiliging van uw gegevens en uw privacy te beschermen, hechten wij grote waarde. Anderen zien alleen van jou wat je wilt echt te laten zien.

Zo werkt Match50.nl

  1. Maak zelf een profiel aan
  2. Kies je eigen naam en meld je gratis aan op Match50.nl.

  3. Profiel invullen
  4. Vul in wie jij bent en wie je zoekt, en plaats foto's van jezelf.

  5. Leuke dates zoeken
  6. Doorzoek eenvoudig en snel ons steeds groeiende bestand met singles in heel Nederland. Er zitten vast wel leuke matches voor jou bij!

  7. Contact!
  8. Als je eenmaal leuke mensen gevonden hebt op match50.nl, kan je tegen aantrekkelijke tarieven een Premium lidmaatschap aanschaffen en onbeperkt contact maken met duizenden singles in heel Nederland.

Ontmoet singles in uw regio

nederland

De grootste datingsite voor 50plussers

Met match50 is daten nu een absolute ervaring. match50 staat voor meer dan statische profielen, omdat je hier direct interessante singles tegenkomt. Zie in een oogopslag wie er momenteel online is en maak direct contact!

Registratie bij match50 is eenvoudig en vereist slechts een paar minuten. Dit garandeert sneller tot succes. match50 staat voor veiligheid.

Ontmoet singles in jouw omgeving

Met match50 kunt u zoeken naar singles uit heel Nederland. Of u nu uit Limburg, Friesland of Noord-holland komt, hier vindt elke single een interessante partner voor een contact.

Online dating gemakkelijk gemaakt

Om het nog gemakkelijker voor u te maken om een ​​partner te vinden, biedt match50 verschillende manieren om de juiste partner te vinden door middel van de uitgebreid zoek functie en wij hebben een uniek matching systeem.

Succesverhalen

"Het is een geweldige site met een goed ontwerp. Het werkt erg prettig, zou ik zeker zeggen, een poging is het zeker waard."

Heidi

"Ik ben erg tevreden over Match50. Na mij hier 2 maanden geleden te hebben ingeschreven kreeg ik een erg leuk berichtje van Marie. Na een aantal keer te hebben afgesproken zie ik weer een hele fijne toekomst samen. match50 is Geweldig!"

Janus

"Na een tijdje berichtjes naar elkaar verzonden te hebben en een paar keer date te hebben, vonden wij het tijd om elkaar thuis te ontmoeten. Inmiddels zien we elkaar 4 keer per week."

Yvette

"Sinds 2 jaar heb ik mijn man ontmoet via Match50. Ik kom uit Limburg en hij uit Noord-brabant en we zijn heel erg blij met elkaar."

Moureen